TEAMGROUP lanceert DDR5-geheugen voor creators


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP, de toonaangevende geheugenfabrikant, omarmt de nieuwe DDR5-generatie met volle kracht door producten aan te bieden die voldoen aan een breed scala aan gebruikerseisen. In dit geval lanceert T-CREATE, het label van TEAMGROUP dat zich richt op contentmakers, de EXPERT DDR5 Desktop Memory en CLASSIC DDR5 SO-DIMM Laptop Memory om de snelgroeiende markt voor digitale content te bedienen en de handen ineen te slaan met makers van digitale content over de hele wereld om de volgende generatie.

T-CREATE EXPERT DDR5-desktopgeheugen gebruikt, in tegenstelling tot zijn DDR4-iteratie, een speciale DDR5-koelmodule en een geheel nieuw koellichaamontwerp om de koeling te versterken onder toepassingen met hoge intensiteit en ervoor te zorgen dat makers van digitale inhoud high-speed prestaties kunnen blijven ervaren op de ideale bedrijfstemperatuur. Makers van digitale content hebben sterke prestaties en grote capaciteiten nodig. Het EXPERT DDR5-geheugen heeft de specificaties vrijgegeven om een ​​frequentie tot 5600 MHz te bereiken en dual-channel-opties beschikbaar in 16GBx2 of 32GBx2, die aan alle multitaskingbehoeften kunnen voldoen en de creatieve ervaring drastisch verbeteren.

Naast het desktop DDR5-geheugen heeft T-CREATE ook het CLASSIC DDR5 SO-DIMM-laptopgeheugen gelanceerd voor makers van digitale inhoud die met laptops werken. Het CLASSIC DDR5 SO-DIMM-laptopgeheugen is een enkelkanaals 16GB RAM dat frequenties tot 5600MHz kan leveren. Dankzij de specificatie met hoge snelheid en grote capaciteit kunnen makers hun fantasie de vrije loop laten. De standaard werkspanning in de CLASSIC SO-DIMM DDR5 is verlaagd van 1,2 V naar 1,1 V van de DDR4-iteratie. De energiezuinigere specificatie verbruikt minder energie van de laptop en verlengt de levensduur van de batterij. De CLASSIC SO-DIMM DDR5 is gemaakt voor videomakers die altijd onderweg zijn en helpt hen het perfecte mobiele werkstation te bouwen.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.