TEAMGROUP lanceert DDR5-modules van 24Gb en 48GB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Geheugenfabrikant TEAMGROUP heeft aangekondigd dat het zijn gamingmerk T-FORCE en creator-merk T-CREATE zal uitbreiden met niet-binaire DDR5-overklokgeheugenmodules met een capaciteit van 24 GB en 48 GB. Het bedrijf heeft nauw samengewerkt met grote moederbordfabrikanten om de compatibiliteit van de modules te testen en te verbeteren, zodat ze compatibel zijn met Intel 700- en 600-serie moederborden. De modules ondersteunen niet alleen XMP 3.0, maar zijn ook verkrijgbaar in verschillende frequenties van 6.000 MHz en hoger, waardoor ze de snelste niet-binaire DDR5-geheugenmodules met hoge capaciteit op de markt zijn.

Voor gamers biedt T-FORCE DELTA RGB DDR5 een 48 GB (2x24GB) dual-channel kit in verschillende frequenties, waaronder 6.000 MHz, 6.400 MHz, 6.800 MHz, 7.200 MHz, 7.600 MHz en 8.000 MHz. Dit betekent dat zelfs moederborden met slechts twee geheugenslots de kracht van enorme capaciteiten kunnen benutten en gamers een game-ervaring van het volgende niveau kunnen bieden. De modules ondersteunen Intel XMP 3.0, wat betekent dat gamers met één druk op de knop de prestaties van hun systeem kunnen verbeteren.

Voor creatieve professionals biedt T-CREATE EXPERT DDR5 desktopgeheugen met grote capaciteit en verbluffende prestaties die gemakkelijk omgaat met ultra-high-definition beeldbewerking, professionele 3D-grafische software en complexe bewerkingen. De geheugenmodules zijn verkrijgbaar in verschillende frequenties, waaronder 6.000 MHz, 6.400 MHz en 6.800 MHz, en in kits van 64 GB (2x32GB), 96 GB (2x48GB) en 96 GB (4x24GB).

De modules van TEAMGROUP zijn vanaf mei 2023 wereldwijd verkrijgbaar en bieden hardcore overklokkers en professionele makers extreme snelheid en prestaties die worden geboden door de nieuwe generatie geheugen met grote capaciteit.



Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.