TEAMGROUP lanceert een MagSafe-compatibel externe SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de MagSafe-compatibele TEAMGROUP PD20M Magnetic External SSD. Het is een van de lichtste en dunste MagSafe-gerelateerde producten op de markt. Met slechts 40 g gewicht en een dikte van slechts 0,82 cm is de PD20M eenvoudig vast te houden en mee te nemen. U kunt het aan een mobiel apparaat bevestigen zonder extra accessoires, en het elegante gebogen ontwerp maakt comfortabel vasthouden mogelijk.

De TEAMGROUP PD20M Magnetic External SSD heeft een magnetische kracht van meer dan 0,8 kg, waardoor het direct op een mobiel apparaat kan worden bevestigd. Het stijlvolle en draagbare ontwerp stelt gebruikers in staat om waardevolle gegevens op hun telefoons op te slaan in verschillende situaties. De PD20M Magnetic External SSD maakt gebruik van de USB Type-C-interface en is compatibel met de meeste apparaten die deze gebruiken. Dit omvat de Apple iPhone 15 Pro en Pro Max smartphones, die een maximale overdrachtssnelheid van 10 Gbps hebben. In staat om gegevens razendsnel op te slaan, biedt de PD20M prestaties en gemak, waardoor het de ideale oplossing is voor het uitbreiden van de opslagcapaciteit.Bronnen: TEAMGROUP

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?