TEAMGROUP lanceert geheugenmodules met snelheden tot 7200MHz


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP heeft een nieuw niveau van DDR5-prestaties bereikt met zijn nieuwste geheugenkit onder het submerk T-FORCE gaming. Vandaag heeft het de DELTA RGB DDR5 DESKTOP MEMORY gelanceerd met een bijgewerkte kloksnelheid van maximaal 7.200 MHz, passend bij Intel’s onlangs uitgebrachte 13e generatie CPU’s en de nieuwe generatie moederborden uit de 700-serie van verschillende moederbordfabrikanten. Gamers over de hele wereld kunnen nieuwe hoogten van DDR5-prestaties bereiken en de sensatie van gamen ervaren met razendsnelle kloksnelheden.

Met de R&D-mogelijkheden van T-FORCE LAB en het gebruik van hoogwaardige IC’s, heeft TEAMGROUP het voortouw genomen bij de introductie van high-speed DDR5 16GB dual-channel geheugenkits met kloksnelheden van 6.800MHz, 7.000MHz en 7.200MHz voor zijn DELTA RGB DDR5 DESKTOPGEHEUGEN. Het maakt gebruik van een speciale thermische module die verkoelende siliconen en een koellichaam van een aluminiumlegering combineert, waardoor het extreem effectief warmte kan afvoeren terwijl het overlockt en presteert onder hoge belasting. Bovendien is het gecertificeerd door moederbordfabrikanten ASRock, ASUS, Biostar, GIGABYTE en MSI om compatibel te zijn met hun respectieve verlichtingssoftware. Het desktopgeheugen biedt niet alleen uitstekende stabiliteit en prestaties, maar ook de mogelijkheid om RGB-effecten vrijelijk aan te passen, waardoor gamers werkelijk unieke en opvallende pc-builds kunnen maken.

TEAMGROUP’s gaming-submerk T-FORCE blijft experimenteren en nieuwe mogelijkheden creëren in opslagoplossingen. Gewijd aan het leveren van eersteklas en diverse DDR5-gaminggeheugenproducten, zal TEAMGROUP samenwerken met wereldwijde consumenten om een ​​wereld van high-speed DDR5 te bouwen en de revolutionaire veranderingen te leiden die daarmee gepaard gaan, aangezien nieuwere en grotere platforms de industrie vooruit helpen.



Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.