TEAMGROUP lanceert IP67-gecertificeerde SDXC-kaarten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

T-CREATE, het submerk van TEAMGROUP, heeft twee geheugenkaarten aangekondigd voor high-definition videocreatie en fotografie, beide geclassificeerd als IP67 voor stof en waterbestendigheid: de T-CREATE EXPERT SDXC UHS-II U3 ​​V90-geheugenkaart en de T-CREATE EXPERT SDXC UHS-II U3 ​​V60-geheugenkaart. Of het nu gaat om dagelijkse professionele fotografie en high-definition actiefoto’s; of 8K, 4K Ultra-HD en 3D video-opname, de T-CREATE EXPERT-geheugenkaarten zijn de perfecte hulpmiddelen voor het vastleggen van de steeds veranderende schoonheid voor de lenzen van makers.

De T-CREATE EXPERT SDXC UHS-II U3 ​​V90-geheugenkaart is geclassificeerd als UHS Speed ​​Class 3 (U3) en Video Speed ​​Class 90 (V90) en biedt uitzonderlijke leessnelheden tot 300 MB/s en schrijfsnelheden tot 260 MB/s , waardoor professionele makers spannende beelden in high-definition kunnen maken of video kunnen opnemen in 8K, 4K, Ultra-HD en 3D. Of het nu gaat om interviews, opnames op locatie, buitenfotografie of andere visueel gerichte inhoud, de T-CREATE EXPERT V90-geheugenkaart biedt fotografen en videografen beelden van hoge kwaliteit die levensechte details en bewegingen oppikken.

De T-CREATE EXPERT SDXC UHS-II U3 ​​V60-geheugenkaart is geclassificeerd als UHS Speed ​​Class 3 (U3) en Video Speed ​​Class 60 (V60) en heeft ook uitstekende lees- en schrijfsnelheden tot 280 MB/s en 180 MB/s. respectievelijk. Of het nu gaat om het maken van foto’s van mensen, statische objecten of landschappen met de fijnste details; of 8K-, 4K- of Ultra-HD-films opneemt, kan de T-CREATE EXPERT V60-geheugenkaart volledig voldoen aan de behoeften van zowel fotografie- als videografieliefhebbers. Rekening houdend met de verschillende omgevingen waarin makers van visuele media werken, zijn de EXPERT V90- en V60-geheugenkaarten vanaf het begin ontworpen voor uitstekende duurzaamheid. Beide hebben een IP67-classificatie voor stof- en waterbestendigheid en hebben strenge tests voor schok-, trillings-, röntgen- en extreme temperatuurbestendigheid doorstaan.

De T-CREATE EXPERT SDXC UHS-II U3 ​​V90- en V60-geheugenkaarten zijn achterwaarts compatibel met UHS-I-camera’s, videocamera’s en kaartlezers en er is geverifieerd dat ze werken met verschillende geavanceerde camera’s. Ze worden ook geleverd met een uitgebreide garantie van 5 jaar en een gegevensherstelservice, waardoor makers de veiligste gegevensopslagervaring krijgen. De T-CREATE EXPERT V90-geheugenkaart is verkrijgbaar in capaciteiten variërend van 64 GB tot 512 GB, terwijl de EXPERT V60-geheugenkaart wordt geleverd met 128 GB, 256 GB en 512 GB om te voldoen aan de verschillende behoeften van makers van visuele media.

Er zijn nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid bekendgemaakt voor Europa.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.