TEAMGROUP lanceert nieuwe ELITE SO-DIMM en U-DIMM DDR5 geheugenmodules met 5600MHz


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Om te voldoen aan de vraag naar alle soorten multitasking, high-clock-speed ervaringen en high-performance computing en om gebruikers een volledige reeks DDR5-upgrade-opties te bieden, heeft TEAMGROUP, een wereldwijde geheugenleider, de release aangekondigd. van de onlangs bijgewerkte ELITE SO-DIMM DDR5 en ELITE U-DIMM DDR5 5600MHz high-speed geheugenmodules. De hoge kloksnelheid zorgt voor krachtiger DDR5-geheugen voor zowel desktop- als laptopcomputers, wat de productiviteit van de gebruiker verbetert en de algehele operationele efficiëntie en opslagprestaties verbetert. Consumenten over de hele wereld kunnen ook genieten van een stabielere en efficiëntere ervaring met een lager stroomverbruik dankzij het ELITE-geheugen van TEAMGROUP.

Als antwoord op de groeiende vraag naar high-speed computing en digitale technologie, heeft TEAMGROUP de geüpgradede ELITE SO-DIMM DDR5 5600MHz en ELITE U-DIMM DDR5 5600MHz geheugenmodules geïntroduceerd, die hogere frequenties en een laag stroomverbruik bieden. De bijgewerkte specificaties van het ELITE-geheugen voldoen volledig aan de behoeften van zakelijke, leer- en entertainmenttoepassingen op desktop- en laptopcomputers. Met een lage bedrijfsspanning van 1,1 V wordt het stroomverbruik van het geheugen aanzienlijk verminderd, waardoor de levensduur van de computers waarop het is geïnstalleerd wordt verlengd. Bovendien kunnen de Same-Bank Refresh-functie en de geoptimaliseerde IC-structuur van DDR5 de dubbele hoeveelheid gegevens tegelijkertijd verwerken in vergelijking met DDR4, waardoor computers soepeler kunnen werken tijdens multitasking en de bedrijfsefficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd.

De eerste release van TEAMGROUP ELITE SO-DIMM DDR5 5600MHz en ELITE U-DIMM DDR5 5600MHz-geheugen zal worden aangeboden als enkele 16GB-modules en zal begin juli 2022 beschikbaar zijn op Amazon in Noord-Amerika. TEAMGROUP blijft uitstekende producten leveren met uitstekende en gevarieerde DDR5-oplossingen met de release van zijn nieuwste laptop- en desktopgeheugen. Door een breed scala aan single- en dual-channel geheugenmodules aan te bieden met een capaciteit van 8GB tot 32GB om uit te kiezen, voldoen TEAMGROUP geheugenproducten aan de behoefte van de consument aan uitbreiding van verschillende computerapparatuur, waardoor de werkefficiëntie wordt versneld en de werklast een fluitje van een cent wordt.

Zowel de U-DIMM als SO-DIMM modules komen verkrijgbaar in 16GB en zullen $120 USD per stuk gaan kosten. Een prijs in Euro’s is nog niet bekend.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.