“TEAMGROUP lanceert T-FORCE CARDEA A440 Pro Special Series M.2 SSD”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Kort nadat Sony de nieuwste PS5-updates aankondigde, bracht het gamingmerk van TEAMGROUP, T-FORCE, de T-FORCE CARDE A440 Pro Special Series M.2 PCIe SSD uit voor PS5-opslaguitbreiding. De SSD maakt gebruik van de nieuwste PCIe Gen4x4-interface en biedt tot 4TB aan opslagcapaciteit. Naast ongelooflijke lees-/schrijfsnelheden, is de SSD de eerste in de industrie met een witte grafeen koellichaam, een getuigenis van TEAMGROUP’s toewijding om het beste voor zijn gebruikers te brengen. De SSD zal eind oktober 2021 beschikbaar zijn op grote e-commerceplatforms.

De T-FORCE CARDEA A440 Pro Special Series M.2 SSD voor PS5-opslaguitbreiding maakt gebruik van de nieuwste PCIe Gen4x4-interface en biedt lees-/schrijfsnelheden tot 7.400/7.000 MB/s. Volgens interne tests door het T-FORCE-laboratorium kan de SSD een leessnelheid tot 6.600 MB/s halen bij installatie op een PS5 en kan 100 GB aan games in slechts 80 seconden van de console naar de SSD worden overgebracht. Tijdens het verzenden, laden en spelen van games kan de SSD de koeling met 16% verbeteren om gamers te helpen hun briljante gameplays met ultrahoge snelheden op te slaan en een ultieme game-ervaring te garanderen.

De T-FORCE CARDEA A440 Pro Special Series M.2 SSD is uitgerust met een wit ultradun, gepatenteerd koellichaam voor eenvoudige opslaguitbreiding op de PS5. De gepatenteerde grafeendissipatietechnologie is ontworpen om ultradun te zijn voor voldoende ruimte in de console voor effectieve ventilatie en koeling. Gamers kunnen eenvoudig de SSD installeren voor een onvoorstelbare opslag en genieten van PS5-games zonder opslagbeperkingen.

Prijzen en beschikbaarheid
TEAMGROUP stelt de T-FORCE CARDEA A440 PRO beschikbaar voor (prijzen in USD) $189,99 (1TB), $359,99 (2TB) en $899,99 (4TB)



Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.