TEAMGROUP lanceert T-Force Vulcan Z-SSD’s met 3D TLC-NAND


TEAMGROUP heeft pas een nieuwe lijn SSD’s uitgebracht, de T-Force Vulcan Z-serie. Deze SATA-SSD’s worden uitgerust met 3D TLC-flashgeheugen, lees- en schrijfsnelheden tot 550MB/s en 500MB/s en komen verkrijgbaar met opslagcapaciteiten tussen de 240GB en 2TB. Precieze prijzen zijn nog niet benoemd, wel komen de SSD’s halverwege deze maand in de winkels te liggen.

Begin persbericht van TEAMGROUP

T-FORCE, het gaming-submerk van de wereldwijde geheugenaanbieder TEAMGROUP, brengt al jaren een volledig assortiment SSD’s uit om aan de verschillende behoeften van gamers te voldoen. Vandaag is een nieuwe generatie T-FORCE VULCAN Z SATA SSD’s aangekondigd, die een snellere en soepelere game-ervaring biedt en de beste keuze is voor diegenen die hun SATA-opslagapparaat upgraden van een HDD naar een gaming-SSD.

De T-FORCE VULCAN Z SATA SSD beschikt over zorgvuldig geselecteerde 3D TLC-flashgeheugenchips die soepele leessnelheden tot 550 MB/s en schrijfsnelheden tot 500 MB/s leveren. De overdrachtsprestaties zijn vier keer hoger dan die van traditionele HDD’s, waardoor upgraders een compleet nieuwe game-ervaring krijgen. De VULCAN Z SSD heeft een ingebouwde automatische foutcorrectie (ECC)-functie die de nauwkeurigheid van de opslag van gamegegevens aanzienlijk verbetert. Het biedt ook volledige ondersteuning voor Windows TRIM-optimalisatieopdrachten en maakt gebruik van S.M.A.R.T-technologie voor gezondheidsbewaking. Alles bij elkaar helpen deze functies de lees- en schrijfomstandigheden van de SSD te optimaliseren en de levensduur van de SSD te verlengen, zodat gamers hun kostbare gamegegevens veilig kunnen bewaren.

De VULCAN Z SATA SSD wordt geleverd in capaciteiten variërend van 240 GB tot 2 TB, waardoor consumenten volop uitbreidingsmogelijkheden hebben. De SSD is niet alleen de kameraad van gamers op het virtuele slagveld, maar heeft ook een onopvallend matzwart ontwerp met het kenmerkende T-FORCE-logo erop, perfect voor gamers die op zoek zijn naar een stijlvolle pc-setup met zwart thema. TEAMGROUP’s T-FORCE VULCAN Z SSD zal medio mei 2022 wereldwijd beschikbaar zijn.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments