TEAMGROUP onthult nieuwe DDR5-geheugenmodules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP lanceert nieuwe DDR5-geheugenmodules.

T-FORCE XTREEM ARGB DDR5
De T-FORCE XTREEM ARGB DDR5 Gaming Overclocking Memory is uitgerust met dubbele lichtgeleiders die zorgen voor een leuke lichtshow. De matzwarte heat spreader van de XTREEM ARGB DDR5 is gemaakt van aluminium en heeft een unieke textuur die doet denken aan zwart strandzand. Het geheugen is verkrijgbaar in verschillende snelheden, perfect voor gamers die topprestaties en gave RGB-verlichting willen.

T-FORCE XTREEM DDR5
T-FORCE LAB is toegewijd aan het verleggen van de grenzen van DDR5-frequenties en het behalen van nieuwe records met de XTREEM-geheugenserie. Het T-FORCE XTREEM DDR5 Overclocking-geheugen biedt de hoogste snelheden in de hele T-FORCE DDR5-serie. Met een stevige aluminium heat spreader en goede koelingseigenschappen is dit geheugen ideaal voor overklokkers.

T-FORCE SIREN GA360 ARGB CPU All-In-One Liquid Cooler
De T-FORCE SIREN GA360 ARGB CPU All-In-One Liquid Cooler is ontwikkeld in samenwerking met ASETEK Designworks en zorgt voor goede koelprestaties. Met de nieuwste pomp, efficiënte motoren en slimme regeltechnologie biedt deze vloeistofkoeler optimale koeling voor Intel- en AMD-processors. Het heeft een mooie uitstraling met het “aurora” ARGB waterblok en ventilator, en er zijn verschillende verlichtingsprogramma’s om uit te kiezen. Daarnaast is deze cooler ook nog eens milieuvriendelijk, met een RoHS-compatibel productieproces en recyclebare verpakkingen.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.