TEAMGROUP onthult T-FORCE DELTA RGB DDR5-gaminggeheugen met snelheden tot 6600MHz


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Dankzij de uitstekende R&D-mogelijkheden van T-FORCE LAB, kondigt de wereldwijde geheugenleider TEAMGROUP met trots de release aan van twee nieuwe specificatie-upgrades van T-FORCE DELTA RGB DDR5-gaminggeheugen. Het overklok-RAM wordt geleverd in een snelle variant met een kloksnelheid van 6.600 MHz en een variant met lage latentie van 6.000 MHz CL30. Er zijn monsters naar grote moederbordfabrikanten gestuurd voor verificatietests. Door continue verbeteringen in productontwerp en R&D-mogelijkheden is TEAMGROUP in staat om de ultieme high-performance ervaring te leveren aan gamers en overklokliefhebbers over de hele wereld die het beste van het beste nastreven.

Met de ontwikkeling van het DDR5-platform heeft het T-FORCE DELTA RGB DDR5-gaminggeheugen een revolutionaire upgrade ondergaan. DELTA RGB DDR5 biedt twee extra spec-opties: een DDR5-6600 CL34 2X16GB kit en een DDR5-6000 CL30 2X16GB kit. Elke module is uitgerust met een energiebeheerchip en zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige IC’s voor superieure systeemprestaties en stabiel computergebruik. Het zal elke gamer tevreden stellen die op zoek is naar eersteklas overklokprestaties en boterzachte game-ervaringen. De DELTA RGB DDR5 is voorzien van de iconische 120°-groothoek RGB-warmteverspreider met slimme RGB-besturingsondersteuning. De exclusieve thermische module van de DDR5 wordt gecombineerd met oogverblindende koellichamen van aluminiumlegeringen en een speciale verkoelende siliconen, waardoor gamers en overklokkers ongeëvenaarde thermische prestaties en stabiliteit krijgen, evenals een visueel aangename omgeving tijdens het gamen.

De T-FORCE DELTA RGB DDR5 Gaming Memory-varianten DDR5-6600 CL34 en DDR5-6000 CL30 zullen naar verwachting in juli 2022 wereldwijd worden uitgebracht. TEAMGROUP’s T-FORCE LAB blijft streven naar uitmuntendheid, innovatie en het creëren van een verscheidenheid aan opslagoplossingen en mogelijkheden om geheugenproducten van de hoogste kwaliteit te creëren. Als pioniers in de ontwikkeling van DDR5 zal T-FORCE de wereld ook blijven voorzien van het meest geavanceerde overklokbare DDR5-geheugen.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments