Teamgroup onthult ZEUS gaming-geheugen


Vandaag heeft Teamgroup nieuwe geheugenmodules aangekondigd. Deze ‘ZEUS’-gaming modules komen als DDR4 en SO-DIMM DDR4 verkrijgbaar.

Teamgroup heeft twee nieuwe soorten geheugenmodules in de ZEUS-serie aangekondigd. Deze komen onder de naam T-Force ZEUS beschikbaar als DDR4 voor pc’s en SO-DIMM DDR4 voor gaminglaptops. Deze geheugensticks komen beschikbaar met tot 32GB RAM-geheugen en kloksnelheden tussen de 2666 en 3200MHz.

Verder zijn de nieuwe geheugenmodules al gecertificeerd voor de nieuwe 11e generatie Intel Processors en de AMD Ryzen 4000-mobiele processors. Standaard beschikt de ZEUS-serie over diverse overclock-profielen om deze instellingen eenvoudig aan te passen.


Wanneer de geheugenmodules precies beschikbaar komen is nog niet bekend gemaakt, ook de prijzen zullen later volgen.Bronnen: Teamgroup

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.