TeamGroup toont nieuwe DDR4-modules met hoge kloksnelheden


Werkgeheugenfabrikant TeamGroup heeft vandaag de release aangekondigd van een nieuwe serie T-FORCE-geheugenproducten met hoge klokfrequentie die samenvalt met de lancering van Intel 11e generatie Rocket Lake-processors: de T-FORCE XTREEM DDR4, XTREEM ARGB DDR4 en XTREEM ARGB WHITE DDR4. Deze geheugenmodules bieden wanneer deze gecombineerd zijn met de nieuwe Z590-moederborden hogere kloksnelheden voor gamers en overclockliefhebbers.

De gamingtak van TeamGroup, T-FORCE, focust zich op het vergroten van de kloksnelheden, en heeft met succes nieuwe 5600 MHz, 5333 MHz en 5066 MHz DDR4-geheugenmodules gelanceerd om te combineren met de nieuwste Z590-moederborden en Intel 11e generatie Rocket Lake-processors. Onder de XTREEM-productlijn brengt T-FORCE een DDR4-geheugenkit uit met een kloksnelheid van 5600 MHz en een capaciteit van 16 GB (8 GB x 2) voor de extra overklokprestaties. Tegelijkertijd brengt T-FORCE bijgewerkte XTREEM / XTREEM ARGB / XTREEM ARGB WHITE DDR4-modellen uit met snelheden van 5333 MHz en 5066 MHz en 16 GB (8 GB x 2) kits om aan de uiteenlopende behoeften van overclockers te voldoen.

Naast het bieden van hoge overkloksnelheden, garandeert T-FORCE ook de compatibiliteit van zijn producten. De DDR4-geheugenmodules met snelheden van meer dan 5000 MHz zijn compatibel met Z590-moederborden van verschillende fabrikanten en Intel 11e generatie Rocket Lake-processors en bieden consumenten hogere snelheden dan andere DDR4-modules.

Deze nieuwe DDR4-modules komen per mei dit jaar verkrijgbaar met nog onbekende prijzen.Bronnen: TeamGroup

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.