“TEAMGROUP toont nieuwe Delta en Vulcan DDR5-modules”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP, een toonaangevend merk op de wereldwijde markt voor geheugenproducten, introduceert het langverwachte T-FORCE DELTA RGB DDR5- en T-FORCE VULCAN DDR5-desktopgeheugen. De fenomenale snelheid en het uiterlijk van de DELTA RGB DDR5 bereiken een uitzonderlijke maximale frequentie van 6.400 MHz en zijn onlangs door grote moederbordfabrikanten geverifieerd als compatibel met hun lichtbesturingssoftware. Ondertussen is de maximale frequentie van de VULCAN DDR5 5.200MHz. De twee nieuw ontwikkelde producten met baanbrekende specificaties markeren een nieuwe pagina in de DDR5-serie en zullen deze maand wereldwijd beschikbaar zijn op Newegg en Amazon.

Het T-FORCE DELTA RGB DDR5 overklokgeheugen is uitgerust met een energiebeheer-IC met professioneel thermisch geleidend siliconenrubber om de warmteafvoer te verbeteren. Het ondersteunt ook on-die ECC-foutcorrectiecode om stabiliteit en efficiëntie te leveren bij stroom- en systeembewerkingen. Het dual-channel geheugen biedt een capaciteit van 2x16GB en consumenten kunnen kiezen uit twee frequentiespecificaties, 6.000MHz en 6.400MHz. Dankzij de intelligente RGB-besturingschip en de 120° ultrabrede verlichtingseigenschappen kunnen gebruikers moeiteloos worden ondergedompeld in de buitengewone prestaties en onderscheidende visualisatie van DDR5-geheugen.

Het T-FORCE VULCAN DDR5 overklokbare desktopgeheugen is een aluminiumlegering uit één stuk vervaardigd door middel van stempelen en ontworpen om te worden geïnstalleerd via de kliksluiting aan de bovenkant. Uitgerust met professioneel thermisch geleidend siliconenrubber, heeft het een versterkte structuur en verbeterde warmteafvoerende efficiëntie. De T-FORCE VULCAN DDR5 biedt een dual-channel capaciteit van 2x16GB in twee frequentiespecificaties, 4.800MHz en 5.200MHz. Energiebeheer-IC en on-die ECC-foutcorrectiecode verbeteren de efficiëntie in energiebeheer, stabiliteit en prestaties in rekenkracht. Het wereldwijde debuut van het nieuwste ontwikkelde overklokgeheugen, T-FORCE DELTA RGB DDR5 en T-FORCE VULCAN DDR5, zal deze maand wereldwijd beschikbaar zijn om te voldoen aan de vraag van wereldwijde gebruikers naar ultieme prestaties.

Prijzen en beschikbaarheid
Zowel de DELTA RGB- als de VULCAN DDR5-modules komen deze maand nog verkrijgbaar. Voor de DELTA RGB 2x16GB 6400MHz-kit vraagt het merk $399,99 (USD), de VULCAN met 5200MHz 2x16GB zal $299,99 (USD) gaan kosten.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments