TEAMGROUP toont U-DIM DDR5-modules met 6400MHz


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Het geheugenmerk TEAMGROUP heeft nieuwe producten aangekondigd in het TEAMGROUP ELITE U-DIMM DDR5-geheugen.

Om een stabiele prestatie van 6.400 MHz en hoger van de DDR5 te garanderen, heeft TEAMGROUP de nieuwe CKD-componenten (client-klokstuurprogramma) gebruikt die zijn ontworpen om hoogfrequente signalen van de CPU naar DDR5-geheugenkits te versterken, te bufferen en gestaag uit te voeren. frequenties terwijl betrouwbare hogesnelheidstransmissies worden ondersteund. TEAMGROUP legt zich toe op R&D en werkt tegelijkertijd samen met moederbordfabrikanten voor strenge compatibiliteitstesten, en biedt geheugenproducten voor desktops en laptops aan consumenten over de hele wereld, die voldoen aan de eisen van gebruikers voor pc’s, laptops of andere kleine systemen.

Met de ontwikkeling van nieuwe technologieën probeert TEAMGROUP de CKD-oplossing toe te passen op DDR5-geheugenkits voor het gamingmerk T-FORCE van TEAMGROUP en het merk van de maker, T-CREATE, in de hoop de frequenties in het OC-geheugen te verhogen tot 9.000 MHz of hoger, om leveren ultrasnelle game-ervaringen voor gamers en betrouwbare, krachtige informatieverwerkingsoplossingen voor videomakers.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.