“TEAMGROUPS DDR5-modules zijn geschikt voor Intels XMP3.0-certificering”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Geheugenfabrikant TEAMGROUP heeft een verscheidenheid aan DDR5-geheugen uitgebracht en zijn geavanceerde R&D-mogelijkheden toegepast om Intel XMP3.0-certificeringstests uit te voeren voor zijn next-gen geheugenmodules. Na rigoureuze testen van ASRock-, ASUS-, Biostar-, GIGABYTE- en MSI-moederborden met Intel-processors, heeft TEAMGROUP vandaag aangekondigd dat al haar T-FORCE DDR5-gaminggeheugen Intel XMP3.0-certificering heeft ontvangen, zodat gamers de prestaties van hun hun processors gebruiken het overklokbare DDR5-geheugen van T-FORCE. Met slechts een enkele klik kunnen gebruikers de ongelooflijke prestaties van T-FORCE-gamegeheugen volledig ervaren met de gebruiksvriendelijke overklokprofielen van XMP.

De DDR5-productserie van TEAMGROUP maakt strikt gebruik van speciaal geselecteerde IC’s van hoge kwaliteit om gamers te voorzien van stabiel en compatibel geheugen. De T-FORCE overklokgeheugenmodules hebben allemaal de XMP3.0-certificeringstests doorstaan, inclusief frequenties van 4.800MHz, 5.200MHz, 6.000MHz, 6.200MHz en 6.400MHz, waardoor T-FORCE het DDR5-geheugenmerk is met de meeste specificaties onder Intel’s XMP3 .0 certificeringen. Om te voldoen aan de vraag naar overklokken met hoge frequentie en lage latentie, heeft TEAMGROUP een gepatenteerde DDR5 thermische module ontwikkeld waarmee T-FORCE DDR5-geheugen soepel en stabiel kan werken wanneer het tot het uiterste wordt overgeklokt.

TEAMGROUP zal doorgaan met het ontwikkelen van meer XMP 3.0-gecertificeerd DDR5-geheugen met een verscheidenheid aan overklokspecificaties om gamers nog meer keuzes te bieden. Met deze XMP-compatibele geheugenmodules hebben gamers rechtstreeks toegang tot het BIOS om het meest geschikte geheugenconfiguratieprofiel te krijgen op basis van hun behoeften, allemaal zonder individuele parameters aan te passen, of ze kunnen hun eigen profielen aanpassen. Gebruikers kunnen met één simpele klik genieten van extreme prestaties en een stabiele overklokervaring.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.