TEAMGROUPS nieuwe DDR5 U-DIMM modules halen snelheden tot 5600MHz


TEAMGROUP heeft pas een nieuwe serie DDR5 U-DIMM modules uitgebracht. Deze ‘Elite’ modules zullen werken op een voltage van 1.1V en kunnen snelheden tot 5600MHz behalen. Binnenkort komen de Elite-serie verkrijgbaar in 2x8GB, 2x16GB en 2x32GB, specifieke prijzen zijn alleen nog niet bekendgemaakt.

Begin persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP heeft de upgrade aangekondigd van TEAMGROUP ELITE U-DIMM DDR5-standaardgeheugen als reactie op de evolutie van toekomstige DDR5-geheugenspecificaties en ontwikkelingstrends. Het TEAMGROUP ELITE U-DIMM DDR5-standaardgeheugen is ontwikkeld op basis van TEAMGROUP’s uitstekende R&D-capaciteiten en uitstekende productkwaliteit en voldoet aan de JEDEC-normen en ondersteunt hoogwaardige specificaties van frequentie 5600MHz en 1,1V-spanning. Het TEAMGROUP ELITE U-DIMM DDR5-standaardgeheugen is ook ter verificatie naar grote moederbordfabrikanten gestuurd. Terwijl de wereld de komst van het DDR5-tijdperk verwelkomt, zal TEAMGROUP geheugenproducten blijven lanceren met uitgebreide compatibiliteit en verbeterde specificaties.

TEAMGROUP speelt al vroeg op het gebied van DDR5’s. Vorig jaar lanceerde het bedrijf de TEAMGROUP ELITE U-DIMM DDR5 4800MHz 1.1V standaardgeheugen, vooruitlopend op de industrie en kondigt nu een verhoogde frequentie aan van 4.800MHz naar 5.600MHz met dezelfde 1.1V-spanning, zodat gebruikers kunnen genieten van hoogwaardige ervaringen en toch energie te besparen. Het nieuwste TEAMGROUP ELITE U-DIMM DDR5-standaardgeheugen zal ook beschikbaar zijn in verschillende opslagcapaciteiten, waaronder 2X8GB, 2X16GB en 2X32GB, voor soepele multitasking en een uitstekend product dat stabiel, krachtig en energiezuinig is.

TEAMGROUP profiteert van volwassen R&D-mogelijkheden en streeft ernaar uitstekende DDR5-oplossingen te ontwikkelen voor zowel OC-gaming als standaard geheugenmodules, met als doel producten tot het uiterste te drijven en ook een hoogwaardige DDR5-oplossing te leveren met uitstekende prestaties om te voldoen aan de hoge snelheidscomputerbehoeften van de consument.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.