“TEAMGROUP’s nieuwe T-Force Delta DDR5-modules hebben een kloksnelheid van 7600MHz”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP’s gaming-label, T-FORCE, heeft de T-FORCE DELTA RGB DDR5 met een 7600MHz hoge kloksnelheid aangekondigd. De nieuwste T-FORCE DELTA RGB DDR5 is getest met Intel 13th-Gen Raptor Lake op Z790-moederborden van grote moederbordfabrikanten en is compatibel gebleken. Met uitstekende R&D-mogelijkheden blijft T-FORCE DDR5-prestaties naar nieuwe hoogten brengen voor gamers.

Het team van TEAMGROUP werkt nauw samen met veel moederbordfabrikanten om te testen of het T-FORCE gaming-OC-geheugen volledig compatibel is met de meeste grote moederborden op de markt. De frequentiespecificaties van 4.800 MHz tot 7.200 MHz zijn al gecertificeerd voor Intel XMP3.0, gamers kunnen de Intel XMP3.0 OC-functie rechtstreeks vanuit hun BIOS-systeem starten. De compatibele DDR5 OC-geheugenmodule en het proces optimaliseren de game-ervaringen en leveren een ongelooflijk krachtige ervaring aan consumenten over de hele wereld.

TEAMGROUP heeft nog geen prijzen bekendgemaakt voor de 7600MHz-modules.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.