TEAMGROUP’s T-CREATE EXPERT DDR5 wint Red Dot Design Award 2023


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP heeft vandaag aangekondigd dat hun desktopgeheugen T-CREATE EXPERT DDR5 de Red Dot Design Award 2023 heeft gewonnen. T-CREATE is een uitzonderlijke productlijn die zorgvuldig is ontworpen voor creators en biedt krachtige prestaties met sterke betrouwbaarheid en stabiliteit. T-CREATE EXPERT DDR5-geheugen stak met kop en schouders uit boven 7900 wereldwijde inzendingen en won unanieme erkenning onder professionele juryleden. De nieuwste prijs bevestigt de aanwezigheid van TEAMGROUP in internationale ontwerpwedstrijden en toont de kracht en creativiteit van het bedrijf in productontwikkeling.

De Red Dot Design Award is een Duitse prijs en een van de vier belangrijkste designprijzen ter wereld. Opgericht door het gerenommeerde ontwerpinstituut Design Zentrum Nordrhein Westfalen, heeft het veel invloed in de industrie en dient het als een belangrijke indicator voor ontwerpers wereldwijd. Sinds 1955 beoordeelt de internationale jury de creativiteit, oplossingen, ontwerp en concepten van inzendingen. Dit jaar deden meer dan 7900 inzendingen uit 60 landen mee aan de prijs, en T-CREATE EXPERT DDR5 desktopgeheugen won met zijn verfijnde en hoogwaardige ontwerp.

Ontworpen om massieve en ingewikkelde creatieve taken te verwerken, maakt T-CREATE EXPERT DDR5 desktopgeheugen gebruik van een geavanceerd koelsysteem en een hoge geleidbaarheid van thermische silicone voor warmteafvoer. Uitgerust met tien lagen printplaten, op maat gemaakte hittebestendige condensatoren, een aluminium geanodiseerde legering koellichaam en zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige IC’s, werkt het stabiel terwijl het grote computing taken verwerkt om te voldoen aan de creatieve eisen van makers. T-CREATE EXPERT DDR5 desktopgeheugen heeft een maximale efficiëntie van 7.200 MHz met een lage latentie om uitzonderlijke prestaties en krachtige stabiliteit te leveren bij complexe bewerkingen en computingtaken, waaronder professionele 3D-rendering en lange, ultra-hoge resolutie videobewerking.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.