Teamgroups T-Force Siren-AIO’s zijn geschikt voor CPU’s en SSD’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teamgroup

Als antwoord op de grotere vraag in de volgende generatie pc-hardware voor snellere en efficiëntere koeling, heeft het Teamgroup ’s werelds eerste ARGB All-in-One vloeistofkoelsysteem aangekondigd dat warmte afvoert van twee belangrijke warmtebronnen, tegelijkertijd de CPU en SSD.

Het dubbele koelsysteem van de T-Force SIREN-serie All-in-One ARGB-vloeistofkoeler ondersteunt een breed scala aan Intel- en AMD-sockets, waaronder de nieuwste LGA 1700- en AM5-sockets, en de zorgvuldig ontworpen waterblokken zijn gemaakt voor mainstream M.2 2280 SSD’s, waardoor de koeler perfect is voor een grote verscheidenheid aan gaming-pc-opstellingen. Het T-Force SIREN-serie All-in-One vloeistofkoelsysteem stelt gamers in staat om zowel CPU- als SSD-verwarmingsproblemen op te lossen met een eenvoudige installatie en zorgt voor een stabiele werking wanneer beide componenten zwaar worden belast, wat bijdraagt ​​aan een langere levensduur van de hardware. Het dubbele ARGB-waterblokontwerp kan ook een breed scala aan verblindende lichten weergeven, waardoor spelers de vrijheid hebben om hun eigen unieke, opvallende pc-opstelling te creëren.

Teamgroup is zich bewust van de stijgende bedrijfstemperaturen van pc-componenten en heeft het initiatief genomen om verschillende koeloplossingen te bieden met toonaangevende technologieën en innovatieve functies. Naast verschillende door T-Force gepatenteerde SSD-koellichamen, heeft het bedrijf de SIREN GD240E All-in-One ARGB-vloeistofkoeler voor CPU’s ontwikkeld, evenals de eerste koeloplossing voor de volgende generatie PCIe Gen5.0 SSD’s. Teamgroup zal doorgaan met het aanbieden van een breed scala aan koelproducten aan consumenten over de hele wereld om een ​​stabielere en efficiëntere computerervaring te bieden.

Teamgroup noemt nog geen prijzen of precieze beschikbaarheid.Bronnen: Teamgroup

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.