Technics introduceert nieuwe draadloze oortjes


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Technics

Technics heeft de EAH-AZ40M2 oordopjes gelanceerd als aanvulling op hun True Wireless-reeks. Deze compacte en lichte oordopjes bieden uitstekende geluidskwaliteit, actieve ruisonderdrukking en comfort voor thuis, werk en reizen. Met een focus op geluidskwaliteit en technologie hebben de ingenieurs elk aspect, van drivers tot akoestiek en signaalverwerking, geoptimaliseerd voor duidelijkheid. De EAH-AZ40M2 heeft een 6 mm driver, een akoestische controlekamer voor natuurlijk geluid en biedt een rijke en meeslepende luisterervaring.

De oordopjes ondersteunen High-Resolution Audio met Bluetooth en LDAC-technologie en bieden een breed dynamisch bereik. De toevoeging van Technics’ Active Noise Cancelling Technology zorgt voor volledige onderdompeling in geluid. Met vier meegeleverde oorstukjes kan de pasvorm worden aangepast voor optimale ruisonderdrukking.

De EAH-AZ40M2 ondersteunt ook Bluetooth Multipoint-verbinding voor naadloos schakelen tussen maximaal drie apparaten. Het heeft beamforming-technologie voor duidelijke gesprekken en omgevingsgeluidsmodi. De batterijduur is lang, met 7 uur per lading en tot 24 uur met de behuizing. De Technics Audio Connect App biedt aanpassingsmogelijkheden en bedieningsopties.

De EAH-AZ40M2, samen met de EAH-AZ80 en EAH-AZ60M2, zijn verkrijgbaar via Technics.com, Best Buy en Amazon voor respectievelijk $169,99, $299,99 en $249,99. De oordopjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en bieden comfort en kwaliteit voor een optimale luisterervaring onderweg.Bronnen: Technics

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over Puck