Teufel brengt Musicstation-radio uit


Audiomerk Teufel heeft een nieuwe radio uitgebracht, welke onder andere beschikt over FM en DAB+. Hij komt verkrijgbaar in twee kleuren voor ongeveer 500 euro.

Deze radio bestaat uit zes speakers met een totaal vermogen van 100 watt. Naast FM-radio is er ook ondersteuning voor digitale radio via DAB+, maar ook cd’s, Spotify en Amazon Music worden ondersteunt. Voor de bediening is het apparaat voorzien van zowel een afstandsbediening als een app voor Android en iOS. Deze speaker kan eventueel schuin op een oppervlak, of vastgeschroefd aan een muur geplaatst worden.


Teufels Musicstation komt verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, en krijgt daarbij een adviesprijs van €499,99.Bronnen: Teufel

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.