Teufel brengt Supreme In in-ears uit


Recent heeft Teufel een nieuwe paar draadloze in-ears uitgebracht: de Supreme In. Deze draadloze oortjes van maar 18 gram zijn uitgerust met Bluetooth 5.0 met aptX en AAC voor het streamen van muziek op CD-kwaliteit. De ingebouwde 10,7mm lineaire HD-drivers zorgen voor precieze hoge tonen met een lage bas, en zouden volgens het merk verglijkbaar klinken met andere hifi-koptelefoons.

Met de ingebouwde accu kunnen de oortjes tot 16 uur achter elkaar muziek afspelen, waar deze na een uurtje snelladen weer 8 uur verder zouden kunnen spelen. Daarbij zijn de oortjes IPX4-gecertificeerd, waardoor deze zowel vochtwerend als spatwaterdicht zijn. Naast dat er een app beschikbaar is om de equalizer aan te passen is er ook ondersteuning voor Google Assistant en Apple Siri, waar eenvoudig commando’s mee uitgevoerd kunnen worden.

Teufels nieuwe Supreme In zijn per direct verkrijgbaar via de website van Teufel voor €119,99, voor dat bedrag is er ook een oplaadkabel en hoesje meegeleverd. De oortjes komen in diverse kleuren verkrijgbaar, zie daarvoor Teufels webshop.Bronnen: Teufel

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.