Teufel brengt Supreme On on-ear koptelefoon uit


Teufel heeft een nieuwe On-ear headset uitgebracht, de Supreme On. Deze headset komt voor 150 euro beschikbaar in diverse kleuren.

Teufels nieuwe Supreme On-koptelefoon beschikt over een inklapbaar ontwerp waardoor deze compact op te bergen is. Door de ingebouwde accu kan de koptelefoon zo’n 20 uur mee voordat deze opgeladen moet worden via de USB Type-C aansluiting. Verder beschikt hij over een draadloos bereik tot 10 meter.

Via de ingebouwde knoppen kan zowel het geluid bediend worden als het activeren van de spraakassistent van Google of Siri. Met Teufels gratis app voor Android en iOS kan onder andere de equalizer en de zogenaamde ‘ShareMe’ geactiveerd worden, waar twee headsets gekoppeld kunnen worden om hetzelfde geluid af te spelen.


Teufels Supreme On-koptelefoon komt per direct verkrijgbaar in de kleuren night black, sand white, space blue, moon gray, ivy green en pale gold met een adviesprijs van €149,99, tijdelijk is deze met €25 early bird-korting.Bronnen: Teufel

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.