Teufel en Pro-Ject slaan de handen in een voor platenspeler liefhebbers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teufel

Teufel en Pro-Ject bundelen hun krachten in een opwindende samenwerking die belooft de harten van muziekliefhebbers wereldwijd te veroveren. De samenwerking is ontstaan uit een gedeelde passie voor muziek en de gezamenlijke ambitie om vinylfanaten te voorzien van geïntegreerde audiosystemen die de hoogwaardige geluidskwaliteit van Teufel naadloos combineren met de verfijnde platenspelerervaring van Pro-Ject. Beide merken hanteren hoogwaardige materialen, wat resulteert in productcombinaties met een lange levensduur en een getrouwe geluidsweergave, en ze streven ernaar muziekliefhebbers te inspireren om hun favoriete lp’s opnieuw te ontdekken.

Deze vruchtbare samenwerking heeft geleid tot aantrekkelijke productcombinaties die eersteklas geluid bieden via speakers of koptelefoons. Enkele opvallende voorbeelden zijn:

ULTIMA 25 ACTIVE + Pro-Ject A1:** Deze combinatie is ideaal voor vinylliefhebbers die een compacte oplossing zoeken met volwaardig geluid. De gebruiksklare ULTIMA 25 ACTIVE boekenplankspeaker-set kan direct worden aangesloten op een tv voor een optimale geluidsbeleving. Beschikbaar in zwart of wit voor € 929,99.

ULTIMA 40 KOMBO + Pro-Ject A1:** De combinatie van de beroemde vloerstaande ULTIMA 40 luidsprekers en de Pro-Ject A1 platenspeler biedt krachtig geluid met een heldere weergave van hoge en lage tonen. De set, inclusief de cd-receiver Kombo 62, creëert een rijk stereogeluidsbeeld. Verkrijgbaar in zwart en zwart-wit voor € 1.398,99.

THEATER 500 KOMBO + Pro-Ject Debut S Phono:** Deze set levert superieur geluid met het geavanceerde THEATER 500 speakersysteem en de hoogwaardige hifi platenspeler Pro-Ject Debut S Phono. Beschikbaar in zwart voor € 1.998,99.

THEATER 500S KOMBO + Pro-Ject Debut S Phono:** Voor een buitengewone audio-ervaring met beperkte ruimte is de compacte boekenplankspeaker THEATER 500 een ideale keuze. Verkrijgbaar in zwart voor € 1.598,99.Bronnen: Teufel Pro-Ject

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?