Teufel introduceert de CONCEPT 8 en CONCEPT 12 actieve subwoofers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teufel

Teufel introduceert de CONCEPT 8 en CONCEPT 12, krachtige actieve subwoofers die een rijke baservaring bieden in elke kamer van het huis. Met geïntegreerde 5.1 versterkertechnologie, diverse aansluitmogelijkheden en een handig bedieningselement, zorgen deze subwoofers voor een hoogwaardige surround sound-ervaring. De bijpassende speakers, zoals CONSONO 25, CONSONO 35 en ULTIMA 20, kunnen eenvoudig worden aangesloten op de subwoofers via meegeleverde speakerkabels. Eenmaal aangesloten op een televisie of pc, kunnen gebruikers genieten van optimale audio in hun woonkamer of gameruimte.

De CONCEPT-reeks biedt subwoofers in twee formaten, de CONCEPT 8 met een 20 cm (8 inch) downfiring driver en de CONCEPT 12 met een 30 cm (12 inch) frontfiring basmembraan voor nog krachtigere basprestaties. Beide subwoofers ondersteunen zowel 5.1-configuraties als klassieke stereoconfiguraties (2.1).

Teufel viert de lancering met aantrekkelijk geprijsde productsets, waarbij de subwoofers worden gecombineerd met speakers zoals CONSONO 25, CONSONO 35 en ULTIMA 20. Beide subwoofers worden geleverd met een 25 meter lange speakerkabel, en belangrijke functies kunnen worden bediend via een handig bedieningselement aan de bovenzijde, of via de meegeleverde afstandsbediening.

De subwoofers bieden veelzijdige aansluitmogelijkheden, waaronder bluetooth, USB-C, ingebouwde geluidskaart voor directe aansluiting op een Mac of pc, HDMI met Audio Return Channel (ARC) voor tv-aansluiting, optische digitale ingangen en analoge stereo cinch-ingangen.

De CONCEPT 8 en CONCEPT 12 zijn nu beschikbaar, evenals bijbehorende 2.1- en 5.1-productsets, met setprijzen variërend van 399,99 euro tot 749,99 euro.Bronnen: Teufel

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?