Teufel introduceert Motiv Go-speaker


Audiofabrikant Teufel heeft een nieuwe speaker voor thuisgebruik aangekondigd. Deze Motiv Go komt met een adviesprijs van ongeveer 250 euro beschikbaar.

Zo beschikt de compacte speaker over Bluetooth met aptX, waarbij tot twee telefoons nummers kunnen kiezen in de ‘partymode’. Verder is hij IPX5-gecertificeerd waardoor deze ook in vochtige ruimtes gebruikt kan worden. Naast de functie om handsfree te bellen kan ook Google Assistant of Siri geactiveerd worden, om zo de speaker met spraakassistent te kunnen gebruiken.


Het bedieningspaneel bovenop de speaker beschikt over een aantal knoppen voor eenvoudige bediening, en kan door de Dynamore-functie te activeren een breder en ruimtelijker geluid geven. De ingebouwde batterij kan onder normaal volume tot 16 uur meegaan, en levert een totaal vermogen van 20 watt. Qua afmetingen is de speaker redelijk compact, namelijk 20cm x 11cm x 6cm met een gewicht van net geen 1kg.


Teufels Motiv Go komt beschikbaar in de kleuren zwart en wit, en krijgt een prijs van €249,00. Vanaf vandaag zal de speaker verkrijgbaar zijn.Bronnen: Teufel

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.