Teufel introduceert twee nieuwe speakersets


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teufel

Teufel introduceert de ULTIMA 25 ACTIVE speakerset, een veelzijdige stereoset met twee actieve boekenplankspeakers. Deze set biedt diverse toepassingsmogelijkheden, waaronder ingebouwde versterkingstechniek, digitale en analoge radio-ontvangst, en aansluitingen voor tv, computer, en andere apparaten. Draadloze technologie maakt uitbreiding met een draadloze rearspeaker of subwoofer mogelijk.

Met eersteklas kenmerken zoals directe tv-aansluiting, geïntegreerde geluidskaart, en universele AUX-ingang, is deze set geschikt voor muziek, film, games, en meer. Het bevat DAB+ en FM-radio, Bluetooth 5.0, Lipsynchroon videogeluid, en een 2-kanaals systeem voor gebalanceerde tuning en diepe bas.

De ULTIMA 25 ACTIVE speakers, onderdeel van de legendarische ULTIMA-reeks, leveren monumentaal geluid met een totaal RMS-vermogen van 100 Watt. Het systeem is flexibel in gebruik: op een bureau voor pc-geluid, als minimalistische stereoset, of naast de tv voor een meeslepende ervaring.

De intuïtieve bediening kan via de aanraakschuif op de speaker, meegeleverde afstandsbediening, of aangesloten randapparatuur. Verkrijgbaar in zwart en wit voor €549,99 op teufelaudio.nl, biedt Teufel ook aantrekkelijke bundels, waaronder de ULTIMA 25 ACTIVE Club Edition met een krachtige subwoofer of de Surround “4.1 set” met subwoofer en rearspeakers voor een indrukwekkend draadloos surroundsysteem.Bronnen: Teufel

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?