Teufel lanceert de MOTIVE HOME streaming speaker


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teufel

Teufel lanceert de MOTIV HOME, een all-in-one streaming systeem dat een breed scala aan streamingopties en indrukwekkend geluid levert. De speaker ondersteunt Airplay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en Tidal Connect, waardoor gebruikers eenvoudig toegang hebben tot hun favoriete muziekdiensten en streamingplatforms. Bovendien biedt de integratie van TuneIn, een internetradio-service, toegang tot duizenden radiostations.

Wat de MOTIV HOME echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde batterij die tot wel vijftien uur luisterplezier levert. Dit maakt het ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik. Als wifi niet beschikbaar is, kan de speaker ook via Bluetooth worden gebruikt.

De MOTIV HOME, ondanks zijn discrete ontwerp, produceert een krachtig geluid dankzij vier breedband drivers, een 5-inch subwoofer aan de voorkant en twee passieve basmembranen aan de achterkant. Hierdoor levert het een dynamisch en indrukwekkend geluid. Bovendien heeft Teufel de Dynamore-technologie voor stereoverbreding geïntegreerd, wat zorgt voor een vol en ruimtevullend geluid.

Met de Teufel Home app kunnen gebruikers de MOTIV HOME eenvoudig configureren en bedienen, met functies zoals een standby timer, geluidsinstellingen en de mogelijkheid om favorietenknoppen te programmeren. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

De MOTIV HOME is beschikbaar in zowel wit als zwart voor €549,99 via teufelaudio.nl.Bronnen: Teufel

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?