TG6M-behuizing van Sharkoon verschenen


Een nieuwe behuizing van Sharkoon is recent op de website van het merk verschenen. Deze ATX-behuizing is de opvolger van de Sharkoon TG6 RGB en beschikt onder andere over een mesh-frontpanel in plaats van een glazen, en komt daarbij met aangepaste RGB-fans. Verder toont de behuizing veel gelijkenissen, zoals het glazen zijpaneel aan de zijkant en de doorkijk aan de voorkant.

Verder heeft de TG6M ruimte voor een Mini-ITX, Micro-ATX of ATX moederbord. Qua drive-bays kunnen er drie 3,5″ en twee 2,5″ geplaatst worden, zodat er aan verschillende eisen voldaan kan worden. Bovenop bevind zich het I/O-paneel, met daarop twee keer USB 3.0, twee keer USB 2.0 en audio.

Op het moment kost de voorganger van de TG6M RGB zo’n 89,90, wat vermoedelijk ook voor deze case gaat gelden. Voor dat bedrag zitten er vier aRGB-fans bij de behuizing naast een aRGB-controller met acht aansluitingen. Wanneer de behuizing precies verkrijgbaar komt is nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.