Thermalright introduceert nieuwe ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermalright

Thermalright heeft de TL-M12 ventilator geïntroduceerd. Deze conventionele 120 mm ventilator is ontworpen om er goed uit te zien als achterste uitlaat of als onderdeel van de ventilatie van een radiator. Thermalright heeft zich gericht op esthetische details van het ventilatorkader wanneer het vanaf de zijkanten wordt bekeken. Twee zijden van het kader hebben een oneindig-reflecterend ARGB LED-element. De boring van het kader en de bladen zelf zijn niet verlicht.

De ventilator is verkrijgbaar in twee kleuropties: zwart en wit (TL-M12W). Het accepteert een 4-pins PWM-ingang voor de hoofdfunctie en een 3-pins adresseerbare RGB voor de verlichting. De Thermalright TL-M12 heeft een vloeistofdynamisch lager. Hij draait op snelheden tot 1.500 RPM, met een luchtstroom tot 47,6 CFM, een statische druk van 1,31 mm H₂O en een maximale geluidsoutput van 23,2 dBA.Bronnen: Thermalright

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?