Thermaltake brengt Divider-behuizing uit met 3,9″ kleurendisplay


Thermaltake heeft een nieuwe behuizing aangekondigd met een ingebouwd LCD-display. Deze Divider 550 TG Ultra is een mid-tower kast met drie aRGB-ventilatoren en ruimte voor waterkoelingsradiatoren tot 360mm in lengte. Op het 3,9″ kleurendisplay op het front-panel kan onder andere systeeminformatie en een eigen gifje getoond worden, om zo de kast iets te personaliseren. Op het moment is de 550 TG Ultra verkrijgbaar vanaf zo’n €250.

Begin persbericht van Thermaltake

Thermaltake brengt vanaf vandaag de Divider 550 TG Ultra ATX Mid-Tower Chassis uit, het eerste Thermaltake-chassis met een LCD-scherm, waarmee gebruikers om te pronken met hun unieke stijl terwijl ze de realtime informatie van de pc in de gaten houden.

Als de nieuwe variant van de Divider-serie, is het opmerkelijke kenmerk van de Divider 550 TG Ultra ATX Mid Tower Chassis het LCD-scherm aan de bovenkant van het voorpaneel, dat een venster biedt om sympathieke afbeeldingen en GIF’s weer te geven en pc-informatie zoals als de real-time temperatuur van de CPU of de huidige frequentie van het RAM. Ondersteund door TT RGB PLUS 2.0-software, heeft het chassis nu meer aanpasbare opties om iemands persoonlijkheid te tonen. De Divider 550 TG Ultra ATX Mid Tower Chassis wordt geleverd met drie vooraf geïnstalleerde 120 mm 5V ARGB-frontventilatoren, die kunnen synchroniseren met RGB-moederbordsoftware van ASUS, GIGABYTE, MSI en ASRock. Gebruikers kunnen genieten van 16,8 miljoen kleuren RGB-verlichting in 27 verlichtingsmodi en kunnen gemakkelijk schakelen tussen fysieke knopbediening en moederbordsoftware door lang op de RGB-knop te drukken. Bovendien zijn de gloeiende RGB-verlichting en alle andere componenten duidelijk te zien, dankzij de 3 mm panelen van gehard glas aan de boven-, voorkant en linkerkant.

Naast drie vooraf geïnstalleerde 120 mm 5V ARGB-frontventilatoren, garandeert het ontwerp van het chassis zelf een soepele luchtstroom en maakt het de koelprestaties van het chassis bewonderenswaardiger. De ventilatieopeningen aan twee zijden van het geharde glas aan de voorkant creëren bijvoorbeeld een optimale luchtinlaatoplossing. De koeluitlaten bevinden zich aan de rechterkant van het stalen paneel en aan de achterkant van de behuizing. Het rechterpaneel heeft met name een speciaal symmetrisch driehoekig zijpaneelontwerp dat de unieke kenmerken van de Divider-serie behoudt en zorgt voor een betere thermische afzuiging door de kleine gaatjes in het zijpaneel.

De Divider 550 TG Ultra ondersteunt de nieuwste pc-componenten en de beste hardware-ondersteuning en geeft meer flexibiliteit bij het rangschikken van componenten. Een ingebouwde PSU-afdekking is ontworpen om lelijke kabels te verbergen met een algehele goede ventilatie. Met de gepatenteerde PCI-E-uitbreidingsslots kunnen gebruikers kiezen om hun GPU verticaal of horizontaal te plaatsen zonder dat er extra onderdelen nodig zijn, en een GPU-ondersteuningsbeugel met uitbreidingskaart biedt ook extra ondersteuning voor het versterken van de GPU. Bovendien kunnen gebruikers ervoor kiezen om radiatoren op verschillende locaties te monteren en past er een AIO-radiator van maximaal 360 mm in.

De Divider 550 TG Ultra ATX Mid Tower Chassis is gericht op zowel functie als uiterlijk en is de next-gen gaming-pc-behuizing voor liefhebbers en gamers, waardoor ze een ongekende voldoening krijgen.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.