Thermaltake brengt eerste mid-tower variant van ‘The Tower’-behuizing uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft The Tower 500 Mid-Tower Chassis onthuld, het eerste mid-tower-vormfactormodel in The Tower-serie. De Tower 500 is een verticaal ontworpen behuizing met drie panelen van gehard glas van 4 mm voor panoramische weergave, die wordt geleverd in twee edities, zwart en sneeuw. De Tower 500 heeft niet alleen een modern uiterlijk, maar ondersteunt ook ongelooflijke hardware-uitbreidingen en een geavanceerde koelconfiguratie voor uitgebreide flexibiliteit.

Ongelooflijke uitbreiding en veelzijdige koeloplossingen
De Tower 500 heeft geweldige hardware-uitbreidbaarheid die past op een E-ATX-moederbord (12″x12″), en tot acht 3,5″ HDD’s of vier 3,5″ HDD’s plus acht 2,5″ SSD’s. De Tower 500 is gebouwd voor uitstekende koelprestaties en wordt geleverd met twee vooraf geïnstalleerde 120 mm standaard ventilatoren aan de achterkant om oververhitting van de CPU en GPU te voorkomen. Bovendien is er dankzij het ruime interieur een breed scala aan keuze voor veelzijdige koeloplossingen. In totaal kunnen maximaal elf 120 mm-ventilatoren in de behuizing worden geplaatst om de luchtstroom te bevorderen.

Voor All-In-One koeling kunnen gebruikers ervoor kiezen om een ​​360 mm All-In-One koeler aan de rechterkant te installeren met behulp van de radiatorbeugel, en door het rechter zijpaneel 180 graden te draaien om directe warmteafvoer van het gaas mogelijk te maken. een optimaal koelresultaat. Voor doe-het-zelf-koeling past een aangepaste LCS-radiator tot 399 mm ook met de rechter radiatorbeugel; bovendien is er een ventilatorbeugel bevestigd aan de onderkant van het chassis, die niet alleen verticaal of horizontaal kan worden geïnstalleerd, maar ook twee 120 mm-ventilatoren of een extra radiator kan installeren om de LCS-opstelling nog opvallender te maken.

Upgrade de visuele effecten van uw pc met de 3,9-inch LCD-paneelkit
Om de visuele effecten van uw pc naar een hoger niveau te tillen, kunnen gebruikers er ook voor kiezen om een ​​optionele LCD-upgradekit aan de voorkant van de onderkant van The Tower 500 te bevestigen. Met Thermaltake’s TT RGB Plus-software biedt het 3,9-inch LCD-scherm gebruikers een overvloed aan aanpasbare opties zoals het monitoren van realtime systeeminformatie, of zelfs overschakelen naar “weermodus”, die het weer van het ingestelde IP-adres van de gebruiker zal matchen om hun huidige regionale weer weer te geven. Gebruikers kunnen ook hun favoriete afbeeldingen of GIF’s uploaden om wat extra flair toe te voegen en om hun pc echt uniek te laten voelen.

Voortbouwend op de klassieke serie van The Tower, hebben we de beste eigenschappen van de 900 en 100 gecombineerd om je een extra selectie daartussen te bieden. Als je gefascineerd bent door het unieke verticale ontwerp van The Tower Series of als je op zoek bent naar een blikvanger om te pronken met je geweldige pc-build, dan is The Tower 500 de perfecte pasvorm!Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.