Thermaltake brengt L-vormig gamingbureau uit


Recent heeft Thermaltake een nieuw bureau uitgebracht welke speciaal op gamers gericht zal zijn. Deze ToughDesk 500L beschikt over een L-vormig blad welke met drie motoren elektrisch in hoogte verstelbaar is, waardoor deze zowel staand als zittend te gebruiken is. Het bedieningspaneel biedt naast bediening op centimeters precies ook een viertal geheugenknoppen waar specifieke hoogtes aan gekoppeld kunnen worden. Het bureau is voorzien van een systeem welke botsingen zal herkennen bij het aanpassen van de hoogte, hierdoor zal hij stoppen om schade of letsel te voorkomen.

Het bureau bestaat uit twee bladen welke verbonden zijn via het frame. Het 30mm dikke hoofdblad, van 160cm breed en 80cm diep is rondom voorzien van RGB-verlichting, welke met de software van Thermaltake en Razer Chroma te bedienen is. Het kleinere uitstekende deel van het bureaublad is 60cm in breedte en 80cm in diepte met dezelfde dikte van 3cm.

Hoewel er nog geen prijzen bekend zijn gemaakt door Thermaltake, is de ToughDesk 500L wel online al voor $1500 te bestellen op de internationale website van het merk. Prijzen voor Europa worden later verwacht.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.