Thermaltake brengt Low Profile gamingtoetsenbord uit met Cherry MX Red en Speed Silver


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake kondigt de lancering aan van het eerste low-profile mechanische gamingtoetsenbord van de productlijn, het ARGENT K6 RGB Low Profile Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red en Speed ​​Silver, die nu te koop zijn.

Thermaltake streeft er altijd naar om gebruikers betere game-ervaringen te bieden door geavanceerdere gaming-randapparatuur aan te bieden. We zijn ook trots om aan te kondigen dat het ARGENT K6 RGB Low-Profile Mechanical Gaming Keyboard de winnaar is van de Reddot Design Award 2022. Met het ARGENT K6 RGB Low-Profile Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red/Speed ​​Silver kunnen gebruikers genieten van een comfortabele typervaring dankzij de bijzonder lage totale hoogte. Cherry MX Low Profile RGB-schakelaars hebben een vermogen van 100 miljoen toetsaanslagen en bieden de meest duurzame, nauwkeurige en responsieve tactiele feedback. Bovendien wordt het ARGENT K6 RGB Low Profile Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red/Speed ​​Silver geleverd met een magnetische polssteun voor maximale polssteun en comfort.

Het Thermaltake ARGENT K6 RGB mechanisch gamingtoetsenbord met laag profiel Cherry MX Red/Speed ​​Silver is ontworpen voor zowel prestaties als esthetiek en wordt geleverd met een aluminium bovenplaat met een zwevend keycap-ontwerp en individuele toetsverlichting, zodat gebruikers in stijl kunnen gamen. Een ander kenmerk is de multifunctionele knop in auto-audiostijl aan de rechterkant van het toetsenbord waarmee gebruikers het volume kunnen aanpassen en gemakkelijk van webpagina’s kunnen vegen en wisselen. Gebruikers kunnen ook de aangepaste knopfunctie instellen via de TT iTake-software. Er zijn meer instellingen gemaakt voor powerplay, zoals multimediabediening, macro-opnames en een audio- en USB-doorvoer aan de voorkant.

De opvallende lichtshow van het toetsenbord komt van de 16,8 miljoen RGB-kleurenverlichting en meerdere lichteffecten. Het kan worden bestuurd door de TT iTake-software en is volledig compatibel met TT RGB PLUS 2.0-producten voor RGB-verlichting; synchroniseren met andere TT RGB-producten. Voor gameliefhebbers die genieten van een meeslepende game-ervaring, is het ARGENT K6 RGB Low Profile Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red/Speed ​​Silver zeker de beste partner om je gevechten te verlichten!

De Argent K6 is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van ongeveer 240 euro.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments