Thermaltake brengt nieuwe behuizingen op de markt


Thermaltake brengt de CTE C700 TG ARGB Mid Tower-behuizing en de CTE C700 Air Mid Tower-behuizing in zwart en sneeuwversies uit.

Deze behuizingen bieden optimale thermische efficiëntie voor high-end componenten dankzij het CTE Form Factor-ontwerp en de dubbele kamerverdeling. Ze ondersteunen maximaal 420 mm AIO-radiatoren en worden geleverd met drie CT140-ventilatoren.

De CTE C700 TG ARGB heeft gehard glazen zijpanelen, terwijl de CTE C700 Air een geperforeerd metalen voorpaneel heeft voor betere luchtstroom.

Het CTE Form Factor-ontwerp draait het moederbord 90 graden om een efficiëntere luchtstroomroute te creëren en de CPU en grafische kaart dichter bij de ventilatieopeningen te plaatsen.

De behuizing biedt ruimte voor twaalf 120 mm/elf 140 mm ventilatoren en heeft handige functies zoals ventilatorbeugels, een beugel voor pomp en reservoir, en kabelbeheeroplossingen.

Het geharde glazen zijpaneel laat de interne componenten zien. De behuizing is voorzien van USB-poorten en een HD-audioaansluiting. De CTE C700-serie van Thermaltake combineert functionaliteit en esthetiek voor een uitstekende thermische efficiëntie.Bronnen: Thermaltake, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?