Thermaltake brengt nieuwe line-up voedingen uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake onthult gloednieuwe voedingen, waaronder de GF3-, iRGB- en SFX-serie. Met name de GF3-serie en de SFX-serie zijn PCIe Gen 5 ready, wat betekent dat deze voedingen worden geleverd met een 12+4-pins interface en native de aankomende grafische kaarten uit de RTX 4000-serie kunnen ondersteunen, en verkrijgbaar zijn in verschillende wattages naar keuze.

Laten we beginnen met de Toughpower GF3-serie. De hele line-up is volledig modulair en ontworpen met een native 12+4-pins PCIe Gen 5-connector en is compatibel met Intel’s ATX 3.0-specificatie, waardoor de nieuwe ervaring die de next-gen PCIe te bieden heeft, wordt onthuld. Vooral de GF3 1650W ondersteunt native twee PCIe 14+2-pins, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd twee high-end grafische kaarten van stroom te voorzien. De volledig modulaire Toughpower GF3-serie wordt geleverd in 1650W, 1350W, 1200W, 1000W, 850W en 750W en is gebouwd om 80 PLUS Gold-efficiëntie te leveren. De Toughpower GF3-serie is gericht op het leveren van de beste prestaties en wordt geleverd met 100% hoogwaardige Japanse condensatoren en levert betrouwbaar vermogen, waardoor een soepele en stabiele werking wordt gegarandeerd, evenals een stabiel en schoon vermogen door middel van spanningsstabiliteit.

Voor de Toughpower iRGB PLUS Titanium 1250W/1650W, omdat de Riing Duo RGB-ventilator in de PSU is geïnstalleerd, is het gemakkelijk om zonder problemen uw ideale esthetiek te bereiken. Toughpower iRGB PLUS Titanium-serie wordt geleverd met een volledig modulair ontwerp met platte platte kabels met laag profiel, 100% hoogwaardige Japanse condensatoren van 105°C en 80 PLUS Titanium-gecertificeerd, en, last but not least, Smart Power Management Platform-ondersteuning, waardoor u toegang tot informatie zoals efficiëntie/wattage gebruikersgedrag, energieverbruikrapport, ECO-rapport, energiebesparing en meer. De line-up beschikt ook over SPM Security Protection, die twee belangrijke functies biedt: Stroomstoringswaarschuwing en Power Off Remote Control. Allereerst kunnen gebruikers door middel van Stroomstoringswaarschuwing identificeren of uw PSU een ventilatorstoring, te hoge temperatuur of abnormale spanning heeft via uw mobiele apparaten. Ten tweede, via Power Off Remote Control, plant u wanneer u uw computer uitschakelt zonder dat u er fysiek bij bent om het te doen. Deze functie is vooral handig wanneer u halverwege moet vertrekken tijdens het downloaden van grote bestanden, wat resulteert in de beste energiebesparing.

Als het gaat om de SFX-serie, is de line-up op maat gemaakt om stabiel en continu vermogen te leveren dat gemakkelijk in een klein chassis past en wordt geleverd met 750 W, 850 W en 1000 W. De nieuwe SFX-serie is ontworpen met de native 12+4-pins modulaire interface. De hele serie is volledig modulair en compatibel met de nieuwste Intel’s SFX 12V 3.42 en ATX 12V 3.0-standaarden. Het enige dat u in gedachten moet houden, is dat het voor 1000 W van de SFX-serie SFX-L-formaat is, 125 mm (B) x 63,5 mm (H) x 126 mm (D). Wat de condensatoren betreft, zijn het 100% Japanse condensatoren van hoge kwaliteit, die de meest soepele ervaring zonder onderbreking leveren.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.