Thermaltake brengt nieuwe Pacific CPU-waterkoelers uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake kondigt twee nieuwe CPU-koelblokken aan: het Pacific W8 CPU-waterblok met een volledig koperen ontwerp en het Pacific W9 CPU-waterblok met een acrylontwerp zijn vanaf nu op voorraad voor aankoop. De Pacific W8 en W9 CPU-waterblokken zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn bedoeld om zelfs de meest veeleisende gebruikers te voldoen die op zoek zijn naar hoogwaardige CPU-waterblokken.

Het Pacific W8 CPU-waterblok heeft een koperen boven- en onderkant met roestwerende vernikkeling; dit zorgt voor een verbluffende spiegelafwerking en voorkomt beschadiging van het materiaal terwijl de algehele duurzaamheid wordt verlengd. Aan de andere kant heeft het Pacific W9 CPU-waterblok ook een anti-corrosieve vernikkelde koperen basis, maar het wordt geleverd met een acryl bovenkap voor een kristalhelder binnenaanzicht, zodat gebruikers kleurrijke koelvloeistof kunnen laten zien die door de Pacific W8 en de W9 CPU-waterblokken.

De Pacific W8 en W9 hebben beide een centraal inlaatontwerp met een jetplaat in het midden van het waterblok, waardoor de waterstroom wordt beperkt voor een gelijkmatige verdeling van de koelvloeistof door de geoptimaliseerde microkanalen van 0,2 mm. Door dit te doen, kan de koperen plaat snel warmte van de CPU naar de koelvloeistof overbrengen, wat zorgt voor een betere koelingsefficiëntie en de beste warmteafvoer van de CPU. Om de algehele koelprestaties verder te verbeteren, worden de Pacific W8 en het W9 CPU-waterblok ook geleverd met Thermaltake’s eerste vloeibare metalen thermische verbinding, TG-60. TG-60 heeft een extreem hoge thermische geleidbaarheid van 52 W/mK die uw koelsysteem nog meer zou kunnen helpen, dus schaf het W8/ W9 CPU-waterblok aan en krijg vroegtijdig toegang tot onze vloeibare metalen thermische verbinding. Voor compatibiliteit ondersteunen de Pacific W8 en de W9 CPU Water Blocks de meeste Intel en AMD universele sockets, inclusief AM5 en de nieuwste Intel LGA 1700 sockets.

De Pacific W8 ($110 USD) en Pacific W9 ($100 USD) zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.