Thermaltake brengt ventilator uit met verwisselbaar fanblad


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake is verheugd om het allereerste verwisselbare ventilatorbladontwerp hier bij Thermaltake aan te kondigen, de SWAFAN 12/14 RGB-radiatorventilator is nu beschikbaar voor aankoop. Een van de meest prominente hoogtepunten van SWAFAN’s is dat het twee soorten ventilatorbladen heeft die verwisselbaar zijn, waardoor gebruikers niet alleen de richting van de luchtstroom kunnen oriënteren, afhankelijk van hoe ze het willen, maar ondertussen glorieuze volledige RGB-verlichting van de ventilator bieden. Van tech-liefhebbers, pc-bouwers, pc-enthousiastelingen tot modders, we kunnen allemaal waarderen hoe functioneel dit ontwerp is en ten volle profiteren van het gemak. Laten we eens kijken naar meer details over SWAFAN 12/14 RGB hieronder.

De naam SWAFAN 12/ 14 RGB-radiatorventilator is afkomstig van “swap fan;” Het beschikt over een verwisselbaar ventilatorbladontwerp, dat meer flexibiliteit biedt bij het bouwen van een pc, aangezien gebruikers de richting van de luchtstroom kunnen aanpassen door eenvoudig de ventilatorbladen die in het pakket zijn meegeleverd te verwisselen. Terwijl we grenzen blijven verleggen en de perfecte gebruikerservaring opnieuw definiëren, kwamen we met dit ongelooflijk briljante ontwerp, waarmee gebruikers tegelijkertijd de luchtstroomrichting kunnen bouwen, testen en aanpassen en de meest optimale luchtstroom in het geval bereiken zonder de geïnstalleerde ventilatoren elke keer los te schroeven. enkele keer. Anders dan dat, is het voor gebruikers moeiteloos om de ventilatorbladen schoon te maken door ze er gewoon uit te halen. Dit kan gebruikers dus zoveel tijd besparen, zodat ze hun kostbare tijd kunnen besteden aan dingen die voor hen belangrijk zijn. Bovendien voegen we een lagersmeermiddel bij zodat u na meerdere verwisselingen voor uw ventilator kunt zorgen.

Voor koelprestaties is SWAFAN 12/14 RGB niet traag, het wordt geleverd met een krachtige PWM-gestuurde ventilator met een uniek ontwerp met 9 ventilatorbladen, dat opzettelijk is ontworpen om hoge luchtdruk te genereren terwijl een grote hoeveelheid luchtstroom voor beide wordt behouden ventilator bladen. Het heeft ook een verbeterde ventilatorsnelheid tot 2000 RPM, wat zorgt voor een onberispelijke competentie op het gebied van koelprestaties. Spectaculaire RGB-lichteffecten zijn de kers op de taart om te voldoen aan uw behoefte aan esthetiek, met drie adresseerbare LED-ringen met in totaal 30 ultraheldere LED’s met een dekking van 16,8 miljoen uniforme kleuren. SWAFAN 12/14 RGB gebruikt ook de nieuwste 4e generatie softwarecontroller, die een ononderbroken verbinding tussen RGB-software en componenten tot stand brengt. Bovendien kunnen lichteffecten eenvoudig naar uw tevredenheid worden aangepast via NeonMaker-software of TT RGB Plus 2.0 om verbluffende RGB-lichteffecten te kiezen die bij u passen.

Samenvattend: met een ongelooflijk verwisselbaar ventilatorbladontwerp, gemakkelijk aanpasbare lichteffecten en verbluffende koelprestaties, is SWAFAN 12/14 RGB ideaal voor elk systeem dat u van plan bent te bouwen en het is nu op voorraad om te kopen.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.