“Thermaltake en Studio F.A. Porsche kondigen bureaustoel van echt leder aan”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan, september 2021, – Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koel-, gaming- en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Studio FA Porsche, een unie waar exclusief functioneel ontwerp samenkomt met geavanceerde rand gaming randtechnologie. Thermaltake en Studio F. A. Porsche hebben de traditionele gamestoel opnieuw uitgevonden en naar een hoger niveau getild met betrekking tot esthetisch ontwerp, kwaliteit en techniek. Samen hebben Thermaltake en Studio F.A. Porsche een premium gamestoel gecreëerd die niet alleen exclusief voor gamers is ontworpen. De nieuwe ARGENT E700 gamingstoel van echt leer past ook uitstekend bij de werkende professional en zal beschikbaar zijn in zes speciale kleuren zodat gebruikers de beste pasvorm kunnen kiezen.

“De nieuwe ARGENT E700 gamingstoel van echt leer is meer dan alleen een gamestoel – ons doel was om de perfecte balans te vinden tussen verfijnde ergonomie, overtuigend comfort en uitstekende esthetiek. Het resultaat van deze samenwerking met Thermaltake tart elke categorie – het is zowel een sportieve gamestoel en een geavanceerde bureaustoel, op de best mogelijke manier uitgevoerd”, zegt Christian Schwamkrug, Design Director en Deputy Managing Director van Studio FA Porsche.

“We zijn verheugd dat we hebben samengewerkt met Studio FA Porsche om een ​​zeer verfijnde en hoogwaardige gamingstoel te ontwikkelen – de ARGENT E700 echt lederen gamingstoel. Deze echt lederen gamestoel is geïnspireerd op het comfort en de luxe van een topsportwagen stoelen en combineert het met de multifunctionaliteit van een professionele gamestoel. Het is een veelzijdige echt lederen gamestoel die perfect is voor het moderne kantoor, de speelkamer en thuisruimte “, zegt Kenny Lin, oprichter en CEO van Thermaltake.

Op het moment is de stoel voor 1200 USD verkrijgbaar via Thermaltake. Welke prijzen en beschikbaarheid er in Europa zullen gelden is nog niet bekend.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.