Thermaltake introduceert compacte Tower-case


Recent heeft Thermaltake een voorproefje gegeven voor een behuizing welke volgende week tijdens CES 2021 aangekondigd zal worden: de Tower 100 Mini-ITX case. Deze nieuwe behuizing is een kleinere versie van de relatief grote Tower 900, en heeft in plaats van ruimte voor een E-ATX moederbord slechts plek voor een Mini-ITX, wat de case erg compact maakt. Er is daarbij wel plaats voor videokaarten tot 330mm in lengte. Qua I/O’s is er beschikking over USB 3.2 Type-C, USB 3.0 en audio.

Door het modulaire ontwerp, welke bestaat uit een aantal tempered glass panelen en een metalen frame, is de case eenvoudig in te bouwen, en er is ook genoeg ruimte voor SSD’s en HDD’s.


Thermaltake brengt de Tower 100 Mini uit in de kleuren zwart en wit voor een nog onbekende prijs. Ook wanneer het merk gaat beginnen met de verkoop van de cases is nog onbekend, tijdens CES 2021 wordt er meer informatie verwacht.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.