Thermaltake introduceert de Argent H5 RGB gamingheadset


Thermaltake heeft recent de Argent H5 uitgebracht, een draadloze headset met RGB-verlichting. Deze headset kan zowel via een 3,5mm audiojack als een draadloze 2.4GHz USB-ontvangen verbonden worden, en bepaald draadloos een batterijduur van 19 uur zonder RGB-verlichting, en 10 uur met RGB-verlichting aan. Verder heeft de draadloze ontvanger een bereik van ongeveer 10 meter.

Het geluid wordt verzorgt door een tweetal 40mm DTS X v2.0 surround sound drivers. Qua bediening biedt de headset de optie om het volume, de microfoon, de surroundinstellingen en meer aan te passen. Verder is de microfoon bidirectioneel, en kan de hoofdband van de headset in verschillende posities aangepast worden om goed te passen.

Prijzen en beschikbaarheid
De Argent H5 RGB is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €120.



Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.