Thermaltake introduceert de TT100 waterdichte fietstassen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, introduceert de TT100 S Bag, TT100 M Bag en TT100 Frame Pouch in zwarte, rode en grijze varianten. Deze waterdichte tassen zijn ontworpen met een moderne stijl die perfect aansluit bij Brompton vouwfietsen, en ze beloven een nieuw tijdperk in te luiden voor fietsliefhebbers. Met compacte formaten en diverse kleuropties wordt stedelijk woon-werkverkeer draagbaar en gepersonaliseerd.

De TT100 S Bag en M Bag behouden de aerodynamische uitstraling van de serie, verminderen windweerstand en verbeteren de veiligheid met laser-uitsnijdingen en 3M-reflecterende printing. Gemaakt van 900D TPU-stof met IP44-level waterdichtheid, bieden ze multidirectionale spatwaterbestendigheid. De TT100 M Bag heeft een royale capaciteit van 12,96L, inclusief een draaggreep en afneembare schouderriem voor handig gebruik buiten de fiets.

De TT100 Frame Pouch past perfect op de driehoekige frames van Brompton vouwfietsen en biedt een ruimtebesparende oplossing. Gemaakt van Hypalon-stof met uitstekende waterdichte bescherming, heeft het anti-slip printing paint om vallen tijdens het rijden te voorkomen. Deze pouch herdefinieert de fietservaring met een stijlvolle uitstraling, beschikbaar in zwart en rood.

Alle tassen presenteren een nieuw tijdperk in stedelijk fietsen, waarbij moderne stijl, functionaliteit en volume samenkomen. De TT100 S Bag en M Bag zijn voorzien van afneembare frames voor eenvoudige installatie op Brompton-fietsen. Beide tassen bieden voldoende opbergruimte voor dagelijkse benodigdheden, terwijl de waterdichte ritsen optimale bescherming bieden.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?