Thermaltake introduceert nieuwe ATX-cases


Vandaag heeft Thermaltake een aantal nieuwe computerbehuizingen aangekondigd. Deze Versa T- en H-serie ATX-kasten komen elk met een glazen zijpaneel en zullen gunstig geprijsd worden.

Thermaltake heeft een aantal budgetvriendelijke cases aangekondigd, namelijk de Versa T25, Versa T35 RGB, H330 en H350 RGB, elk van deze cases komt met een tempered glass zijpaneel. Qua binnen- en buitenkant verschillen de cases weinig, alleen het front-panel is bij elke kast namelijk net iets anders. Elke case komt met één standaard fan achterin de case, al beschikt de H350 nog over één aRGB ledstrip en de T35 zelfs over twee strips, beiden verwerkt in het front-panel.


Adviesprijzen voor de verschillende cases betreffen voor de T25 en T35 RGB €50 en €60, van de H330 en H350 RGB zijn helaas nog geen prijzen genoemd. De cases zullen binnenkort in de winkels verschijnen, en krijgen een garantie mee van 3 jaar.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.