Thermaltake introduceert Twee nieuwe producten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft de introductie aangekondigd van twee nieuwe producten: de Ceres 300 TG ARGB Matcha Green Mid Tower-behuizing en de ARGENT E700 Echt Leren Gamingstoel Matcha Green. Deze release volgt op het succes van de Tower 200 Matcha Green Mini-behuizing en weerspiegelt Thermaltake’s toewijding om de Matcha Green-collectie uit te breiden, zodat gebruikers deze kleur in hun volledige PC-opstelling kunnen integreren.

De Ceres 300 TG ARGB Matcha Green Mid Tower-behuizing is ontworpen voor maximale luchtstroom en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder het Matcha Green. Deze behuizing biedt plaats aan grote koeloplossingen, zoals een 360 mm AIO-radiator en talloze ventilatoren voor optimale koeling. Het beschikt over ARGB Sync PC Cooling Fans voor een aantrekkelijke uitstraling en een zijpaneel van gehard glas om interne componenten te tonen. Bovendien kan een optioneel TFT LCD-paneel realtime informatie weergeven via de TT RGB Plus 2.0-software, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

De ARGENT E700 Echt Leren Gamingstoel Matcha Green, een samenwerking met Studio F.A. Porsche, biedt een uniek ontwerp en eersteklas comfort. De Matcha Green-variant straalt frisheid en rust uit met zijn elegante matte afwerking. Deze gamingstoel belooft een hoogwaardige zitervaring en is beschikbaar in een scala van kleuren om aan verschillende stijlvoorkeuren te voldoen.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?