Thermaltake kondigt case met doorzichtig reservoir aan


Vandaag heeft Thermaltake de DistroCase 350P aangekondigd. Deze open mid-tower case heeft aan de zijkant een groot doorzichtig reservoir voor waterkoeling.

Standaard komt de case met het grote doorzichtige reservoir van 800ml met meerdere in- en uitgangen, een pomp voor het hele systeem én 48 aRGB leds welke het reservoir en de zijkant verlichten. Aan de andere zijkant is een 5mm dik tempered glass paneel welke de onderdelen afschermt, verder is de case volledig open.


Deze op waterkoelingbuilds-gerichte case heeft standaard plek voor een ATX-moederbord en er is op meerdere plaatsen ruimte voor een 360mm radiator voor waterkoeling.


Nederlandse prijzen zijn helaas nog niet bekend, wel is de case al op Alternate.de te vinden voor een prijs van €730 met een nog onbekende levertijdOver Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.