Thermaltake kondigt de Pacific SR Radiator en Pacific SF fittingen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, kondigt de beschikbaarheid aan van de Pacific SR Radiator en de nieuwe Pacific SF Fittings in verschillende kleuren. De Pacific SR Radiator, verkrijgbaar in zwart en sneeuweditie, is een slanke radiator met 28 mm dikte, geschikt voor flexibele plaatsing. Met verwijderbare zijpanelen voor eenvoudige aanpassing en schilderen, biedt het een modulaire oplossing. De radiator heeft platte buizen en een dichtheid van 17 FPI vinnen, gekoppeld aan high-static pressure fans voor effectieve koeling.

De Pacific SF Fittings, nu beschikbaar in zilver zwart, mat zwart en wit, omvatten adapters, verlengers en 16 mm OD compressiefittingen. Het ontwerp richt zich op installatiegemak en esthetiek, met hoogwaardig messing en helixvormige knurling-ontwerpen op de rotoren. Met 10 modellen, inclusief 2-weg en 360-graden draaibare ontwerpen voor adapters en verlengers, wordt installatie en demontage vereenvoudigd.

De Pacific SR Radiator is verkrijgbaar in SR280, SR360 en SR420 modellen, geschikt voor respectievelijk 140 mm en 120 mm fans. De mogelijkheid om zijpanelen te verwijderen en aan te passen, samen met de keuze tussen zwarte en sneeuwuitvoering, biedt gebruikers flexibiliteit. De Pacific SF Fittings completeren het geheel met nieuwe kleuropties, waarbij mat zwart en wit worden toegevoegd aan het bestaande zilver zwart assortiment.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?