Thermaltake kondigt de SWAFAN GT12/14 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft de SWAFAN GT12/14 PC Koelventilator aangekondigd. Dit is hun eerste niet-RGB ventilator met verwisselbare bladen en is nu beschikbaar voor aankoop. De SWAFAN GT wordt geleverd met drie soorten verwisselbare bladen voor flexibiliteit bij pc-opbouw. De serie heeft ook een nieuw kabel-geïntegreerd daisy-chain ontwerp voor beter kabelbeheer.

De SWAFAN GT12/14 PC Koelventilator wordt geleverd met drie afneembare bladen, waaronder hoge statische druk, hoge luchtstroom en omgekeerde hoge luchtstroom bladen. Ze bieden veelzijdigheid voor diverse pc-scenario’s. Met PWM-regeling en 7 of 9 ventilatorbladen, kan de ventilator snelheden tot 2000 RPM bereiken voor koelprestaties. De ventilator is gebouwd met een LCP-materiaal ventilatorblad en antivibratie rubberen pads voor stille werking.

De ventilator is onderhoudsvriendelijk met afneembare lagers voor eenvoudige reiniging en wordt geleverd met een daisy-chain ontwerp voor minder kabels. De SWAFAN GT 12/14 is ontworpen voor niet-lichteffect-georiënteerde gebruikers en biedt koelprestaties en duurzaamheid met een elegante uitstraling. Het wordt geleverd met een prijs van $29,99 voor GT12 en $34,99 voor GT14 (enkele ventilatorpakketten). Dit model wordt aangeprezen vanwege de functionaliteit, veelzijdigheid en stille werking voor een verbeterde pc-ervaring.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?