Thermaltake kondigt de TOUGHRAM XG RGB DDR5 module aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft de TOUGHRAM XG RGB D5 DDR5-geheugenmodule gelanceerd, een high-performance RAM met unieke X-vormige lichtbalk en 16 LED’s. Verkrijgbaar in zwart en wit, biedt het snelheden tot 8000 MT/s en ondersteunt de nieuwste Intel 14e generatie. Deze geheugenmodules zijn ontworpen voor compromisloze snelheid, met zorgvuldig gescreende IC’s, een 10-laags PCB met 2oz koper, en 10μ gouden vingers voor duurzaamheid. De DDR5-geheugenserie heeft een verdubbelde bankgroeparchitectuur voor hogere capaciteit zonder vertraging en een native Power Management IC voor energie-efficiëntie op slechts 1.1 V. On-die error correction code (ECC) verbetert stabiliteit en betrouwbaarheid.

Naast prestaties ligt de focus op esthetiek. Aluminium heat spreaders in twee kleuren met een chromen streep in het midden geven een strakke uitstraling. De X-vormige lichtbalk met 16 adresseerbare LED’s kan in 8 zones worden aangepast via de TT RGB Plus Software en NeonMaker Light Editing Software. De geheugenmodules synchroniseren met TT RGB PLUS-compatibele producten voor een allesomvattende RGB-ervaring. Het pakket omvat ook Intel XMP 3.0- en AMD EXPO-ondersteuning voor eenvoudig overklokken en systeemoptimalisatie. Kortom, de TOUGHRAM XG RGB D5 biedt ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid, en esthetiek voor een geavanceerde pc-ervaring.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?