Thermaltake kondigt een nieuwe vloeistofkoeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft de lancering aangekondigd van de TH120/240/280/360/420 V2 ARGB Sync All-In-One Liquid Cooler en de TH240/280/360/420 V2 Ultra ARGB Sync All-In-One Liquid Cooler, de tweede generatie van de populaire TH Series. Deze AIO-koelers zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne CPU’s en bieden verbeterde koelprestaties dankzij krachtige CT ARGB Sync-ventilatoren.

Wat opvalt aan de TH V2 ARGB AIO’s is het Infinity Mirror Lighting Design, dat unieke verlichtingseffecten mogelijk maakt. De TH V2 Ultra ARGB AIO’s hebben een 2.1-inch LCD-scherm op het topdeksel, dat real-time informatie over de CPU, weer en temperatuur kan weergeven en zelfs afbeeldingen en GIFs in 16,8 miljoen kleuren kan tonen.

Beide series worden geleverd met CT120/CT140 ARGB Sync-ventilatoren, die zorgen voor een gebalanceerde luchtstroom en luchtdruk voor optimale koeling. De nieuwe slanke radiator met een 20 mm dikke koperen kamer verbetert de warmteafvoer. De waterblokken hebben een hoogwaardige koperen basisplaat voor betere warmtegeleiding, terwijl de verbeterde pomp efficiëntie zorgt voor een optimale watercirculatie.

De TH V2 AIO’s ondersteunen synchronisatie met moederbord RGB-software zoals ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync en ASRock Polychrome. Ze zijn compatibel met zowel Intel als AMD CPU-sockets.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?