Thermaltake kondigt hun nieuwste waterkoelingen nu ook in het Snow White en Matcha Green aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft aangekondigd dat hun nieuwste AIO-vloeistofkoelers nu beschikbaar zijn in de Snow Edition en Matcha Green Edition.

De TH V2 ARGB en TH V2 Ultra ARGB zijn de 2e generatie in de TH-serie en bieden verbeterde esthetiek en koelprestaties. Ze zijn uitgerust met nieuwe industriële doppen met infinity mirror lichtontwerp, wat indrukwekkende verlichtingseffecten oplevert.

De TH V2 Ultra ARGB onderscheidt zich door een 2,1-inch LCD-display op het waterblok met een hoge resolutie, dat realtime informatie over de CPU, tijd en weer kan weergeven. Het biedt ook mogelijkheden voor het afspelen van afbeeldingen en video’s.

Alle koelers in deze series zijn voorzien van CT120/140 ARGB-ventilatoren met 9 adresseerbare LED’s, waardoor gebruikers hun gewenste verlichtingseffecten kunnen creëren via moederbordverlichtingssoftware.

Met een slank ontwerp, een geïntegreerd kabelsysteem en verbeterde koelprestaties zijn deze koelers geschikt voor diverse behuizingen en CPU’s. Ze zijn compatibel met zowel Intel als AMD CPU-sockets en kunnen worden gesynchroniseerd met populaire moederbord RGB-software.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?